VAJA LÄEHEB
u. 700 g lehttainast
400 g kodujuustu
400 g suvikõrvitsat
250 g suitsupeekonit
u. 300 g tomatit
u. 300 g parmesani juustu
pealeraputamiseks basiilikut
Võta lehttainas, ise läksin kergemat teed ja võtsin poe oma. Rulli tainas lahti, sobita pladivormi sisse( eelnevalt vooderda vorm küpsetuspaberiga). Tükelda suvikõrvits, suitsupeekon- kuumuta neid väheke pannil ja sega omavahel ära, jahuta. Lisa suvikõrvitsa- peekonisegule kodujuustu, kalla segu lehttaignaga vooderdatud plaadile, lisa viilutatud tomatid, raputa peale hakitud basiilik ja kõige peale riivitud parmesani juustu. Küpseta 200- kraadises ahjus ima 15- 20 minutit. Kui pirukas kipub pealt liialt ära kõrbema, siis kas alanda kuumust või siis kata fooliumiga ;). Head isu!
No comments:
Post a Comment