VAJA LÄHEB
2, 5dl vahustatud vaniljekastet( 1 pakk creme vanillat või vaniljekastme pulbrit)
2 dl maitsestamata jogurtit
500 g kohupiimapastat
1 tl vanillsuhkrut
2 spl sidrunimahla
1 dl mandlilaaste
200 g konservvirsikuid
3 spl tuhksuhkrut
200 g viinamarju
KAUNISTAMISEKS
virsikut
viinamarja
mandlilaaste
Vahusta vaniljekaste, sega kohupiima ja jogurtiga. Pese ja poolita viinamarjad, lisa kohupiimasmassile. Lisa ülejäänud ained ning sega segamini. Tõsta iga pokaali/klaasi põhja natuke konservvirsikuid, seejärel jaga pasha sinna peale. Pane serveerimiseni külma! Kui alguses tundub pasha vedelavõitu, siis külmas seistes tõmbub see tahkemaks. Kaunista vahetult enne serveerimist viinamarjade ja mandlilaastudega. Head isu!
No comments:
Post a Comment