PÕHI
200 g Digestive küpiseid
100 g võid
50 g hakitud mandleid
TÄIDIS
100 g valget shokolaadi
500 g maitsestamata toorjuustu
2 dl suhkrut
250 g hapukoort
1 tl vanillisuhkrut
4 muna
KATE
u. 3oo g maasikatoormoosi, -püreed ja sellele vastav kogus želatiinpulbrit või -lehekesi
Kuumuta ahi 175 kraadini. Purusta lüpsised köögikombainis peeneks jahuks või tainarulliga võid ka peenestada. Sulata või. Sega omavahel purustatud küpsised, sulavõi ja hakitud mandlid. Suru segu lahtikäiva tordivormi põhja. Sulata tükeldatud shokolaad kuumaveevannis. Sega juurde toorjuust, suhkur, hapukoor, vanillisuhkur ja munad. Vala segu põhjale ja küpseta u. 1 tund. Jahuta. Valmistada ette želatiinisegu ja segada vähehaaval sinna hulka ka maasikatoormoos, -püree. Vala kattesegu koogile ja hoia külmikus vähemalt 5 tundi kuni üleöö. Kaunistada tervete maasikatega. Head isu!
No comments:
Post a Comment