Thursday, February 11, 2010

Kana- nuudliwok


VAJA LÄHEB


3 spl õli

400 g kanafileed

3 küüslauguküünt

2 tk eri värvi paprikat

1 porrulauk

200 g külmutatud ube

2 tk porgandit

1 suvikõrvits

3 spl sojakastet+ 3 spl vürtsikamat sojakastet

2 spl Teriyaki kastet

2 spl magust tsillikastet

1 spl austrikaste

200 g munanuudleid


Tükelda kanaliha ribadeks ning tükelda küüslauguküüned. Lõika paprika, porrulauk, porgand ja suvikõrvits ribadeks. Sega oamavahel kastmeained. Vala nuudlitele keev vesi ning lase u 5 minutit seista, pärast kurna. Kuumuta wok- pannil 1 spl õli sees kanaliha., pruunista.

Tõsta mõneks hetkeks liha kõrvale. Võta veel 1 spl õli ja prae küüslauk läbi. Lisa köögiviljad, paari minuti pärast liha ja nuudlid. Vala peale kaste, sega ning kuumuta hetk. Serveeri kohe. Head isu!



No comments:

Post a Comment