TAINAS
125 g suhkrut
5 muna
125 g nisujahu
TÄIDIS
3 banaani
u. 300 g värsket ananassi
1 virsik
IMMUTAMISEKS
piima
KAUNISTAMISEKS
tuhksuhkrut
Pane munad ja suhkur kaussi ning vahusta vispli või mikseriga kergeks, õhuliseks vahuks( kui tõstad vispli kausist, peab vahu pinnale jääma selge jälg). Vahustada u. 10 minutit.
Sõeluda pool jahukogust vahustatud munadele ja tõsta suure metall- lusikaga ettevaatlikult segamini. Ülejäänud jahu kaussi sõeluda ja jätkata sõelumist, kuni tainas ei ole enam jahutükke.
Kallata tainas küpsetuspaberiga kaetud plaadile. Ajada tainas ühtlaselt laiali, jälgida, et nurgad oleksid ilusasti täidetud. Küpsetada u. 10-12 minutit, kuni tainas katsumisel tihke ja värvuselt kuldkollane.
Lase jahtuda ja immuta piimaga. Täidise jaoks püreestasin banaanid, virsiku ja ananassi omavahel. Valmis püree ajasin biskviidi peale laiali ja rullisin tihedaks rulliks kokku. Head isu!
No comments:
Post a Comment