12-13 tk
VAJA LÄHEB:
5 dl jahu
2 tl küpsteuspulbrit
1, 5 dl piima
100 g võid
1 tl soola
1 dl ketšupit vms. tomatipastat
100 g sinki
200 g riivitud juustu
1 paprika
peterselli vms. maitserohelist
Sega jahu küpsetuspulbriga. Sega toasoe või koos jahu ja piimaga ühtlaseks tainaks. Rulli plaadisuuruseks. Määri kas ketšupi vm. tomatikastme- pastaga. Laota sellele tükeldatud sink ja paprika. Puista üle riivjuustu ja maitserohelisega. Keera rulli ja lõika tükkideks. Tõsta tükid küpsetuspulbriga kateud plaadile ning küpsta 200 kraadises ahjus 15 minutit või kuni rullid on küpsed. Maitsevad soojalt paremini ;). Head isu!
Väga isuäratav pilt!
ReplyDeleteTänan! Need pitsarullid olid niisamagi väga isuäratavad ;).
ReplyDelete