VAJA LÄEHEB
400 g biskviittordipõhja( mina kasut. Hagari biskviiti)
200 g toorjuustu
900 g vaniljekohupiimapastat( tuubis)
400 g kondenspiima
u. 200 g vaarikapüreed
u. 200 g maasika- mustikapüreed
KAUNISTAMISEKS
erinevaid marju- mustikaid, vaairkaid, maasikaid
nt. maasikad kasta šokolaadi sisse/lasta taheneda/ koogile peale
Esimene kiht- biskviit immuta kondenspiimaga. Peale määri maasika- mustikapüreed.
Teine kiht- biskviit immuta kondenspiimaga. Peale vaarikapüreed.
Kolmas kiht- biskviit immuta kondenspiimaga. Sega toasoe toorjuust kohupiimapastaga. Määri kogu koogi pealmine kiht, küljed saadud seguga. Kui tahad magusamat segu, siis võid ju suhkrut lisada, kuid üldiselt pole selleks vajadust. Kondenspiimaga immutamine tagab piisava magususe, seega mina jätaks suhkru välja. Kaunista marjadega. Kui plaan lasta koogil seista üleöö, siis targem suurem kaunistamine ette võtta vahetult enne serveerimist, siis jääb koogi välimus värskem ;). Sööjad kiitsid ja kook kadus laualt imekiiresti :D. Mida kauem lasta seista, seda mahlasem ta tuleb. Kuigi ise kartsin kondenspiimaga immutades koogi liiga magusaks teha, siis tegelikult värsked marjad oma kerge hapuka mekiga viivad koogi maitsed balanssi. Head isu!
No comments:
Post a Comment