2 keskmist suvikõrvitsat
7 dl vett+ 2 kanapuljongikuubikut
200 g värsket või külmutatud spinatit.
soola
1 spl sidrunimahla
purustatud musta pipart
4 kartulit
2- 3 dl kohvikoort
(soovi korral peotäis suvisibulat)KAUNISTAMISEKS
peotäis rediseid
murulauku
Valmista kanaleem/- puljong. Lisa tükeldatud kõrvits ja kartul, tükeldatud värske spinat või sulatatud spinat koos vedelikuga, soola, pipart ja lusikatäis sidrunimahla. Keeda väikesel kuumusel, kuni kartul on pehme. Töötle püreeks. Lisa kohvikoort kuni soovitud konsistentsi saavutamiseni, maitsesta lõplikult. Seda suppi saab süüa nii soojalt kui külmalt, maitse asi :). Palavate ilmadega pane supp külma ja serveerimisel kasuta redist ja murulauku. Head isu!
No comments:
Post a Comment