VAJA LÄHEB
Taigen
100 g margariini/ võid
1 dl suhkrut
1 muna
1 dl nisujahu
1 dl kartulitärklist
1 tl küpsetuspulbrit
0, 5 dl piima
Peale
4- 5 dl väikeseid rabarberitükke
Pinnale
50 g sulatatud margariini/võid
0, 5 dl suhkrut
2 dl kookoshelbeid
1 muna
1tl vaniljesuhkrut
Vahusta pehme rsavaine suhkruga kergeks vahuks. Lisa muna ja jätka segamist. Sega kuivained omavahel ja lisa piimaga vaheldumisi taignale. Sega ained ühtlaseks. Vala taigen lameda põhjaga võitud ja kookoshelvestega ülepuisatud vormi. Tasanda pind. Puista peale rabarberitükid. Küpseta kooki umbes 30 minutit 175- kraadises ahjus. Sega kõik pinnakatte ained. Määri segu koogi pinnale. Jätka küpsetamist veel 15- 20 minutit. Kui koogi pind tahab liialt pruunituda, siis kata see fooliumiga ;). Võta kook ahjust ja lase natukene jahtuda. Head isu!
No comments:
Post a Comment