Põhi
100 g toasooja võid
1 dl suhkrut
1 muna
3 dl nisujahu
Täidis
6 dl kuubikuteks lõigatud õuna
1 dl rosinaid
kaneeli
Kate
500g kreemjat kohupiima
2 dl 35%-list rõõska koort
2 muna
1, 5 dl suhkrut
1 spl sidrunimahla
1 tl vanillisuhkrut
Vahusta toasoe või suhkruga. Lisa muna ja jahu, sega ühtlaseks. Suru tainas 24 cm läbimõõduga rõngasvormi põhjale ja servadele. Sega omavahel õunakuubikud rosinatega ja lisa ka kaneel, kalla segu tainale. Sega katte koostisosad täidisele ja küpseta 175- kraadises agjus nii vähemalt 1 tund. Jahuta, lõika tükkideks, naudi ;). Hea mahlane kook!
Allikas: Nami- Nami
No comments:
Post a Comment