Mul oli vaja katsetada oma uut koogivormi, seega tegin kooki natuke teistes kogustes. Kui aga soov traditsioonilist lahtikäivat koogivormi kasutada, suuruses 24cm...siis peaks tädise kogust suurendama 2 korda;).
VAJA LÄHEB
TAINAS
4, 5 dl nisujahu
250 g pehmet võid
1 dl suhkrut
3spl kakaod
TÄIDIS
250 g ricottat
150 g kohupiimapastat
1 dl suhkrut
2 muna
1 spl nisujahu
0, 5 dl hapukoort
2 tl vanillisuhkrut
vaarikaid
Sega taina komponendid ühtlaseks. Täidise jaoks vahusta munad suhkruga. Lisa kohupiimad, jahu ning hapukoor. Lõpuks sega juurde vaarikad. Kalla pool tainast vormi, vala peale täidis. Täidise peale lisa ülejäänud tainas. Küpseta u. 180 kraadi juures umbes 45 minutit. Lase jahtuda! Head isu!
No comments:
Post a Comment