Monday, February 22, 2010

Kana- riisiwok


VAJA LÄHEB

150 g riisi (1 kotike)

1 sibul

3 küüslauguküünt

2 kanafileed, u. 400g

2- 3 tomatit

poole sidruni mahl

2 spl õli

100- 150 g seeni ( sobib ka marineeritult)

1 dl tsillikastet

soola



Keeda riis pehmeks ja nõruta. Koori sibul, tükelda. Purusta küüslauguküüned. Lõika kanafilee ribadeks ja tomatid tükkideks. Kuumuta õli, lisa sibulad ja küüslauk ning kuumuta neid pannil oma 2- 3minutit. Lisa kanaviilud ja pruunista. Kalla juurde sidrunimahl ning kuumuta 3- 4 minutit. Pärast lisa tomat, tükeldatud seened, tsillikaste ja tibake soola. Sega. Lisa ka riis ja kuumuta veel 2 minutit. Jätkub 3- 4-le inimesele. Head isu!



No comments:

Post a Comment