Thursday, August 18, 2011

Riisinuudlisalat

Midagi Aasia köögi sõpradele, parajalt vürtsikas roog, lihtne valmistada ja sobib kaunistama argipäeva õhtusöögilauda ;).


VAJA LÄHEB:

4-le


250 g riisinuudleid

4 porgandit

1 punane sibul

peotäis mündilehti

peotäis koriandrilehti

6 laimi mahl

2 spl suhkrut

1 spl kalakastet

1 punane tšilli

veidi õli

300 g seahakkliha

soola






Valmista nuudlid pakendil toodud õpetuse järgi. Loputa külma vee all ja nõruta. Lisa nuudlitele tikkudeks lõigatud porgandid, peenelt viilutatud sibul ja ürdid.

Kastme jaoks sega laimimahl, suhkur, kalakaste ja hakitud tšilli.

Prae hakkliha õlis, Maitsesta vähese soolaga . Sega hakkliha nuudlite ja kastmega.

Head isu!

Allikas: Oma maitse, august 2011

1 comment: