Thursday, February 3, 2011

Valge šokolaadiga maapähklivõi- muffinid


12 tükki

VAJA LÄHEB:
150g täisterajahu
50 g nisujahu
120 g valge šokolaadi tükikesi
125 g maapäklivõid
1 tl küpsetuspulbrit
0, 5 tl soodat
4 spl sulatatud võid
100 g tumedat pruuni suhrkut
1 tl vanillsuhkrut
1 muna
1, 25 dl piima
näputäis soola

Kuumuta ahi 180-kraadini, Vooderda muffinivormid. Sega kausis jahud, küpsetuspulber, sooda ja näputäis soola. Sega teises kausis mikseriga keskmisel kiirusel või, pruun suhkur, maapähklivõi ja vanillsuhkur kreemjaks. Lisa muna ja vahusta segu ühtlaseks. Sega mikseriga väikesel kiirusel hulka kuivained vaheldumisi piimaga. Sega sisse šokolaaditükikesed, seejärel tõsta tainas vormidesse. Küpseta 20- 30 minutit, kontrolli küpsust hambatikuga ;). Head isu!

No comments:

Post a Comment