Monday, May 10, 2010

Mandli- kaneelikana

Paljud toidud/ retseptid kanaga ära proovitud, seega oli vaja millegi uue ja huvitavaga peret üllatada. Silma jäi Nami- Namist just see retsept. Kaneel ja mandlilaastud sobisid omavahel ülihästi ja täiendasid kana maitset. Meie peres tehakse kana kaneeli ja mandlilaastudega veel ja veel.. :) Tõesti hea oli, vähemalt meile maitses :P

VAJA LÄHEB
4 kanafileed
0, 5 tl soola
musta pipart
2 spl nisujahu
1 lahtiklopitud muna
50 g mandlilaaste
0, 5 tl jahvatatud kaneeli
võid/ õli
2, 5 dl rõõska koort
1 spl kontsentreeritud kanapuljongit
1 sidrun



Maitsesta kanafileed soola ja pipraga. Kasta jahusse, siis munasse ning siis veereta kaneeliga segatud mandlilaastudes. Prae pannil võis/ õlis tasasel tulel mõlemalt poolt 10 minutit. Sega rõõsk koor, puljong, riivitud sidrunikoor ja sidrunimahl. Kalla kanatükkidele ning hauta kaaneta potis 10 minutit. Kõrvale võid pakkuda apelsinitükkide ja hakitud talisibulaga segatud kuskussi ;). Head isu!

1 comment: