Monday, May 10, 2010

Rabarbri- sidrunikissell

Alanud rabarbrihooaeg ja kallis kaasa suutis küla pealt suurema koguse koju tuua. Eks nüüdsest hakkab rabarbrit meie majas igas versioonis tulema :P, alustame kisselliga. http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=9360

VAJA LÄHEB
1 l vett
500 g rabarbrit
3 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
1 terve sidruni mahl ja riivitud koor
2- 3 spl kartulitärklist+ veidi külma vett

Tükelda rabarber. Pane kõik ained(v. a. kartulitärklis) potti ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel, kuni leem on maitsestunud ja rabarber pehmenenud. Sega kartulitärklis vähese veega, siis nirista pidevalt segades kisselli hulka. Kuumuta esimese" mulksuni", siis tõsta pott tulelt ja ära enam sega! Lase jahtuda. Serveerida võid koos vahukoor või siis (vanilje-)kohupiimapastaga ;). Head isu!

No comments:

Post a Comment