Sunday, March 14, 2010

Ricottakook


VAJA LÄHEB


PÕHI

u. 18 "Digestive" küpsist

2 spl suhkrut

0.5 tl kaneeli

4- 5 spl margariini või võid


TÄIDIS

500 g ricottat

2, 5 dl suhkrut

1 tl vanillsuhkrut

0.5 sidruni mahl ja iivitud koor

4 muna


KAUNISTUSEKS

erinevaid marju


Küpsised purustada. Maitsesta suhkru ja kaneeliga. Sulata margariin/või ja sega ainete hulka.

Suru taigen lahtikäivate äärtega koogivormi põhjale. Sega ricotta hulka suhkur, vanillsuhkur ning sidruni mahl ja riivitud koor. Lisa ükshaaval ja segades munad. Kalla täidis vormi, küpsisepuru peale. Küpseta kooki 175 kraadi juures 30- 35 minutit. Pärast natukeseks jahtuma, lahtikäivad ääred lahti võtta ja kook külmkappi jahtuma panna. Kaunista kook marjadega. Head isu!

No comments:

Post a Comment